VakLárma produkció

AZ EBEREK VAGYUNK EGYESÜLET AKADÁLYMENTES RÁDIÓMŰSORA és VLOGJA

A MŰSORRÓL:
Márk és Jani 2015-ben egy rádió kapcsán ismerkedtek össze. Rögtön megvolt a közös érdeklődés és a rengeteg témakörben is azonosan gondolkodtak. Teltek, múltak a hetek, hónapok egy kis internetes rádiónak csináltak műsort, amikor rájöttek, hogy ez egy jól működő dolog. Kiváltak és külön műsort kreáltak melynek a címe: Vak-Lárma.

A képen: Márk és Jani műsor közben
A Vak-Lárma egy műsoron belül általában egy aktualitást, érdekességet dolgoz fel. A témakörökben minden alkalommal igyekszünk megszólítani egy hírességet, neves személyt, egy szakértőt és persze a témakörökre mindig ráfókuszálunk a látássérültek, mozgáskorlátozottak szemszögéből is, ezzel bemutatva az Ő szemszögüket. Így segítve az integrációt, s ennek tudatában a hétköznapi ember is jobban tudja majd mit él át az aki másként éli az életét.  Bővebben rólunk ide kattintva olvashatsz!

A MŰSORVEZETŐKRŐL:

A képen: Loboda Márk
LOBODA MÁRK:
Loboda Márk vagyok, 21 éves, születésemtől fogva látássérült. Mindennapjaimat tanulással, sportolással, a rádióban való közreműködéssel töltöm. Állapotom ellenére igyekszem minél aktívabb lenni, igyekszem nyitottsággal állni a világ felé, szeretek új dolgokat megismerni, tapasztalni. Igyekszem úgy élni, hogy látássérültségem minél kevésbé jelentsen akadályt, próbálom a legtöbb dolgot egyedül megoldani, már ami lehetséges. Szabadidőmben a barátaimmal ápolom a kapcsolatokat, de sokszor a számítógépezéssel is lekötöm magam. A rádiózás már gyerekkorom óta érdekel. Kezdetben otthoni felvételeket készítettem, melyeken próbálgattam a hangom, számtalanszor elképzeltem, hogy műsorvezető leszek egyszer s most úgy tűnik, ez az álom megvalósulni látszik. Érdeklődésem nem apadt, jópár évvel később internetes rádiókban próbáltam ki magam, ahol egy kezdő fiatalhoz és az internet viszonylataihoz képest jó eredményeket értem el, de sajnos egyikkel sem volt tartós a viszony. Több ilyen rádió állomás, reklámhangja is voltam időszakosan. Hiszem, hogy látássérültként is megvalósíthatók a kitűzött célok, csak egy igazán elszánt elhatározás kell azokhoz!

A képen: Nosz Jani
NOSZ JANI:
Nosz János vagyok, a fiatalabbik. Huszon-sok éves vagyok, és tizen-néhány éve foglalkoztat a rádiózás. Annak idején én is internetes rádióknál próbáltam elsajátítani a rádiós szakmát, aztán sorra jártam a nagyobb frekvenciával rendelkező rádiókat ahol igyekeztem megtanulni a "hogyan?" kérdésre való választ.  Ezt kamatoztatva gyakoroltam tovább s bár voltak szünetek, mindig próbáltam a rádiózás közelében maradni.
Van egy feleségem, aki nagyon finom brassóit tud csinálni és van egy kislányom Nóri aki kicsit hangos de nagyon aranyos. Hobbim az autók, kifejezetten a Trabant mint hobbi, a Toyota mint a megbízhatóság példaképe és a Multipla ami... megmagyarázhatatlan.  Tizen-sok évet zenéltem is, főleg doboltam, amit szeretnék folytatni is de tanultam zongorát és van egy gitárom is: Tihamér. Jelenleg az Emberek vagyunk Egyesület alapítója és elnökeként igyekszem jót cselekedni. Korábban érdekelt a politika is, de rájöttem hogy nem szabad elköteleződni, minden pártban vannak értékes és sajnos kártékony tagok is. Ahogy ez az élet minden területére igaz. Jómagam igyekszem az első kategóriába tartozni.

TOVÁBBI MUNKATÁRSAK:
Mányoki Zsolt, Rajs Alexandra, Molt Milán

ELÉRHETŐSÉGEK:
Írj nekünk üzenetet:  vaklarmaradio@gmail.com
Telefonos elérhetőség:  06/70 905 3939 (Nem adástelefon)
Honlap:  www.vaklarma.hu
Facebook közösség:
  Ide kattintva elérhető
YouTube csatornánk:  Ide kattintva elérhető

NÉHÁNY FÉNYKÉP MŰKÖDÉSÜNK KÖZBEN: