Hogyan segíthetsz?

ÖNKÉNTESSÉG:

Önkéntes munkád során látás- és mozgássérült fiatalokkal, gyerekekkel kerülsz majd kapcsolatba. Vagy akár segítségre szoruló idős emberekkel, így ha önkéntesnek állsz, tudd mit vállalsz, és számíts rá, a segítség nem minden esetben egyszerű, de minden alkalommal hatalmas örömmel és szeretettel jár!
Önkéntesnek jelentkezhetsz itt:  0670 905 3939 valamint emberekegyesulet@gmail.com

ADOMÁNY GYŰJTÉS:

ANYAGI TÁMOGATÁS:
Ha Ön szerint is fontos a munka amit végzünk, ha Ön szerint is érdemes törődni azokkal akikkel egyesületünk törődik, akkor támogathatja egyesületünket anyagi lehetőségeitől függően. Személyesen is szívesen vesszük az ilyen jellegű támogatásokat, valamint számlaszámunkra is szívesen fogadjuk a nekünk szánt adományokat. (részletekről nemsokára itt, addig is érdeklődjön itt: emberekegyesulet@gmail.com

TÁRGYI SEGÍTSÉG:
Jelenleg leginkább irodatechnikai eszközökre (nyomtató, fénymásoló, számítógép, diktafon, kamera, Drón, stb... ) van szükségünk további fejlődésünkhöz. Felajánlás: emberekegyesulet@gmail.com

VÁLLALATOK FIGYELMÉBE:

SZOLGÁLTATÁS / TERMÉKEK:

Ha céged, vagy munkahelyed olyan szolgáltató tevékenységet végez, vagy olyan árut állít elő, melynek ingyenes, vagy kedvezményes árú biztosítása véleményed szerint segítheti munkánkat és lehetőséged van erről dönteni, vagy ezügyben közbenjárni érdekünkben, kérünk, írj nekünk az emberekegyesulet@gmail.com címre. Aminek különösen örülünk: nyomdai szolgáltatások, molinók/zászlók/rollupok gyártása.

ÉRDEMES MINKET TÁMOGATNI! HOGY MIÉRT?
Egyesületünk minden adományozó vállalkozásnak hirdetést biztosít országos szórásban. Egyesületünk rádióműsora a Vak-Lárma ugyanis országszerte több rádióban is hallható lesz, így aki minket támogat az nem csupán jótékonykodik, de hirdetést is kap. A támogatás visszaigényelhető, így tulajdonképpen ingyen kap reklámot és nekünk mégis segít vele!  Részletek nemsokára....