Hogyan segíthetsz?

KÖZELEDIK A SZOKÁSOS KARÁCSONYI FENYŐ-OSZTÁS!

Tavaly 3. alkalommal sikerült fenyőt osztani rászorulóknak, ami nagyon jó érzés volt, de volt egy olyan eleme a dolognak amivel nem számoltunk. Ami nem más, hogy ugyan fa már lesz a rászoruló családok szobájában, feldíszíteni is fel fogják tudni, de mit ér a karácsonyfa ajándékok nélkül?

Így aztán tavaly már 2 kört tettünk, és ahol tudtunk oda vittünk ajándékot is, legalább a gyermekeknek, legót, kis autót, babát, amire vágytak, igyekeztünk olyasmit vinni, így tulajdonképpen nem volt hiány semmiben - ami a gyermekeket illeti.

Idén is keressük azokat a családokat (elsősorban Budapesten) akik rászorulnak egy fára és némi ajándékra, illetve várjuk olyan segítő szándékú emberek jelentkezését akik az ajándékok beszerzésében tudnak segíteni, akár játékokkal, vagy anyagi segítséggel (elszámolunk vele).

Tavalyi karácsonyi akciónkról

Fontos, hogy a családok, akiket segítünk nem élhetnek káros szenvedéllyel, mert hitünk szerint akinek például alkoholra, vagy például dohány-árúra van pénze, annak nyilván nem okoz gondot a gyermekére és családjára költeni azt a pénzt ami egyébként ezekre a káros szenvedélyekre fordítana.

Ha szeretnél segíteni írj nekünk:
emberekegyesulet@gmail.com

Köszönjük!