2019 Féléves beszámoló :)

Ez az év egy nyugis évnek ígérkezett, lévén, minden aktív tag nagyobb elfoglaltsággal bír a saját életében. Költözik, munkahelyet vált, házasodik, vagy műtik, így az első félévben nem sok olyan eredményünk volt, ami nagy csinnadrattával bemutatható lenne, illetve, a több kisebb eredmény, segítségnyújtás esetén, külön kérték a pártoltak, hogy ne készüljön fotó, videó, s mi ezt tiszteletben tartjuk. A másik, hogy nem kérkedni akarunk, hanem segíteni ha lehet. Első félévben főleg jogi segítségnyújtás, tanácsadás, munkahely keresés (fogyatékkal élőnek) és amíg volt kisbusz, addig mindenféle segédeszközök szállítása volt a feladat.

A következő félévben lesznek látványosabb munkálkodásaink is. Szeretnénk összefogni a "Nyaralj nálunk ingyen" egyesülettel, és hogy Ők lehetőséget adnak, mi autót adnánk újfent, azon családoknak, akik nem tudnak vonattal menni, mert például fogyatékkal élő gyermekkel kell utazni, ebben segítenek továbbra is a nyakpántos és kulcstartós támogatók, hogy egy olcsó, de megbízható autó lehessen az ami segít a jövőben a projektjeinkben.

Foto: Paksi Hírnök (illusztráció)
Természetesen, idén is szeretnénk karácsonykor, néhány családnak átadni, ingyen fát, fenyőt, hozzá már díszeket és ahol tudunk ajándékot is a fa alá, de ez még nagyon messze van. Szeretnénk egy olyan alkalmat is szervezni, ahol látássérültek adnak elő, és például siketek, vagy egyéb fogyatékkal élő, tehetséges emberek rajzait, festményeit, fotóit, dalait, prespektíváit mutathatjuk meg egy kiállításon. Ehhez jelenleg helyszínt keresünk.

Szóval 2019 sem tétlenkedéssel zajlik, csupán, 3 aktív év után, most egy kicsit kevésbé feltünő félévet zártunk. Köszönjük mindenkinek, hogy követi az eseményeket, és segíti programjaink megvalósulását.

Köszönettel:
Emberek Vagyunk Egyesület