Segítséget kér az Emberek Vagyunk Egyesület!

Kedves Barátaink!
Egyesületünk nemrég járt egy rendezvényen, ahol megfogalmazódott bennünk, hogy kibővítenénk tevékenységi körünket. Eddig a fogyatékkal élő emberek voltak azok akiknek igyekeztünk az életüket könnyebbé, hétköznapibbá tenni, feldobni egyes napjaikat, munkát, oktatási, tanulási lehetőséget és rendezvényeket szervezni nekik, de új terület tetszett meg nekünk, egészen hihetetlen micsoda érzelmek szabadultak fel az Autiséta rendezvényen és elkezdtünk barátkozni az Autizmussal élőkkel is. Egyikünk egy ilyen iskolába is beiratkozott és egy olyan helyen gyakorlatozik, ahol ilyen állapottal együtt élő gyermekekkel foglalkoznak. Befektettünk a dologba de sajnos túl nagyot álmodtunk.

Erre jött rá, hogy egy héttel ezelőtt, egy kisfilmet forgattunk az egyesületről, tevékenységeinkről, ahol a városokat és a falvakat állítottuk egymás mellé, amiben megmutattuk milyen küönbségekkel és hasonlóságokkal kell szembenéznie egy fogyatékkal élőnek egy nagyvárosban és egy kisebb településen, és eközben ahogy a drón felvételeket készítettük, szó szerint elszállt 160 ezer forintnyi befektetésünk és a lehetőség, hogy átlagon felüli kisfilmet készítsünk. Ami azért is kellemetlen mert ezzel a drónnal több nyári munkát is vállaltunk, amivel szintén az egyesület anyagi lehetőségeit igyekeztünk gyarapítani a fent említett tevékenységek kibővítésében, valamint a Június 10-én megrendezendő rendezvényünk minél színvonalasabbá tételéhez. Erről az alkalomról egy kis vlog is született

KÉRÜNK MINDENKIT AKI ÚGY ÉRZI TUD SEGÍTENI, TUDJA TÁMOGATNI EGYESÜLETÜNKET ÉS ÉRDEMESNEK TALÁL MINKET, SEGÍTSEN, HOGY GOND NÉLKÜL TUDJUK FOLYTATNI TEVÉKENYSÉGEINKET

Számlaszámunk:
OTP: 11784009 21152229(Emberek Vagyunk Nonprofit Egyesület)