Közlekedési Családi Nap 2017

Látássérültek is vezettek autót a rendezvényen!
Már a hét második felében tudni lehetett, hogy esni fog. Aggódtunk is miatta rendesen, de ez nem akadályozott meg minket abban, hogy szombaton lesüssünk 200 palacsintát, és bevásároljunk 10 kilo kenyeret, meg a büfé hozzávalóit, valamint elhozzuk a kölcsön kért padokat, asztalokat, amivel tele is lett a szervező autó. (Multipla). Bátrak vagyunk - mondták sokan, de mi reménykedtünk és nem is hiába. Ugyan esővel indult a nap, ami miatt a Veterános börze és találkozó jelentős része nem valósult meg, de ez nem zavarta látássérült barátainkat, akik szép számmal jelentek meg a rendezvényen. 10 órára el is állt az eső és kezdődött a vezetés. Mindenki aki eljött, hogy betegsége ellenére kipróbálhassa az autóvezetést , autóhoz és oktatóhoz jutott, és mehetett pár kört. Ezt követően Két Fiat Barchetta állt szolgálatba amikkel élmény kabriózásban vehetett részt aki szerette volna kipróbálni, hogy milyen amikor belekap a hajába a szél. Imrefi Feri és Nosz Jani nem kímélve a csodaszép autókat jártak körbe-körbe az autókkal, hangos élmény sikoltásokat kicsikarva az utasokból. 11 órakor megérkezett a TŰZOLTÓSÁG, 2 kedves tűzoltó mutatta be a felszereléseket, és a tűzoltó autót az érdeklődőknek. Volt még tombola és egy kedves oktató egész a rendezvény végéig kint maradt és vitte azokat akik vezetni szerettek volna. Jött egy csapat akik forgatni szerettek volna, de sajnos ezt a lehetőséget már elmosta az eső, ahogy a rendőrség is hiába jött, de megbeszéltük, hogy jövőre megint eljönnek, hátha akkor jobb időt fogunk ki. Az eső ellenére nem voltunk kevesen, és sok-sok fénykép is készült, amiket ide kattintva tudtok megnézni!

KÖSZÖNET A TÁMOGATÓKNAK!
Spuri-Suli autós iskola | Duna Pláza | Retro Design Center | Pirog ABC | Rehab Magazin

KÜLÖN KÖSZÖNET A SEGÍTSÉGÉRT!

Hajdók Dávid | Tóth Ákos | Pawlik Béla | Kálló Gergely | Molnár Gyula | Kovács Ernő