Nagy változások az Emberek Vagyunk Egyesületnél!

Legutóbb beszámoltunk arról, hogy készülőben van az akadálymentes eseménynaptárunk, ami részben el is készült. De közben mindig bővítettük és bővítettük a végére pedig már csak egy része szólt az Akadálymentes Eseményekről, mert mellé érkezett az Akadálymentes Információk, és a Rehab Magazin amik rendesen kibővítették a tevékenységeinket, így Április folyamán változás.bejegyzést fogunk beadni a bíróságra és stabilizálni fogjuk a tevékenységeinket.

Egyesületünk továbbra is elkötelezett támogatója marad a fogyatékkal élőknek, mozgásukban korlátozottaknak, vagy látássérülteknek, a siketeknek vagy a baleset miatt ideiglenesen járásképtelenné váltaknak, de szeretnénk több és több emberhez eljutni, és a lehető legnagyobb mértékben segíteni az integrációt. Legyen szó állás keresésről, tovább tanulási lehetőségekről, vagy a fent említett szabadidős tevékenységekről, akadálymentes programokról.

MIVEL KÉSZÜLÜNK A NYÁRTÓL?

- Folytatjuk a Vak-Lárma rádióműsort. Igyekszünk méltó társat találni Jani mellé, és több munkatársra szert tenni hogy minél előbb hallható legyen az ország különböző rádióiban és frekvenciáin a Vak-Lárma rádióműsor

- Elindítjuk az Akadálymentes Információk nevű weboldalunkat ahol megtalálható lesz az akadálymentes eseménynaptár, de álláskeresési, továbbtanulási, ismerkedési és rendezvénytechnikai információkat is nyújtunk majd és nem utolsó sorban ezen az oldalon indítjuk el a Rehab Magazin névre keresztelt internetes kiadványunkat, amiben a bulvár és a kultúra összehangolásával igyekszünk izgalmas és érdekes olvasmányokkal szolgálni.

-  ...és természetesen a rendezvény szervezésekről sem mondtunk le. Így Szeptember 17-én megrendezzük a Közlekedési Családi Nap nevű rendezvényünket, de más érdekes és izgalmas programmal is érkezünk majd a fogyatékkal élő társadalom részére, amin szeretnénk hogy ép társaink is részt vegyenek, így elősegítve az integrációt (is).

Szóval nagyon aktív tavaszunk és nyarunk lesz idén! Reméljük, hogy sokan velünk tartotok majd, és találkozunk az interneten, az éterben és személyesen is.