Hogy egy vak vezessen? Ismét lehetősége lesz rá!

Tavaly nagy sikerrel zártuk a Vezetéstechnikai Családi Napot, ami az Emberek Vagyunk Egyesület első nagy rendezvénye volt. A rendezvényt kiegészítette pár kísérő program. Veterán motoros és autós találkozó, itt a látássérültek végigsimíthatták a régi autókat és felfedezhették a finom íveket, kidolgozott formákat is. Volt jótékonysági tombola, játékos KRESZ teszt és még pár érdekes program. Az esemény után egyre többen kérdezték, hogy mikor lesz a következő, így itt a válasz:

KÖZLEKEDÉSI CSALÁDI NAP NÉVEN, 2017 SZEPTEMBER 17-ÉN ISMÉT MEGRENDEZZÜK ŐSZ ELEJI RENDEZVÉNYÜNKET
BUDAPESTEN A DUNA PLÁZA MÖGÖTTI NAGY PARKOLÓBAN

A KÖZLEKEDÉSI CSALÁDI NAP ELSŐ VERZIÓS PLAKÁTJA
Az esemény most is több szálon fut. Egyrészt a Közlekedési Családi Nap oldalán, valamint több veterános fórumon is elérhető. A legfontosabb azonban az esemény weboldala: www.kozlekedesinap.hu itt informálódhat minden érdeklődő. Az oldal folyamatosan frissül, így érdemes az eseményig többször is visszanézni.  A helyszínen ismét lehet majd adomány ajándékokat is beszerezni. Innen is köszönet a nyakpántos vásár-adományokért a vásárlóknak akik nagyban segítik a fogyatékkal élőknek szervezett rendezvények könnyedebb megrendezését!

Az esemény akadálymentes, kiemelten az integrációt elősegítő rendezvény.
A belépés INGYENES!