Akadálymentes Eseménynaptár

Egyesületünk nagy fába vágta a fejszéjét és megalkotta az "Akadálymentes Eseménynaptár" nevű oldalt, amit Március 20-tól indítunk útjára. Ezalatt már fejlesztjük az "Akadálymentes Programok" nevű weboldalt, ahol rendszerezve lesznek elérhetőek azon programok és rendezvények, ahol szívesen látják látássérült, mozgássérült vagy nagyot halló, siket barátainkat is.

Itt nem csak egy eseménynaptár lesz elérhető, de tanácsokat is olvashatnak a rendezvényszervezők azzal kapcsolatban, hogy miként érdemes egy rendezvényt megszervezni úgy, hogy az a fogyatékkal élőknek is élvezhető legyen, így ismételten igyekszünk elősegíteni a fogyatékkal élők integrációját. Fontos számunkra, hogy minden ami az oldalon elérhető az hiteles és könnyedén felhasználható legyen így elkezdtük felvenni a kapcsolatot a különböző egyesületekkel (Vakok állami intézete, Sinosz, Merek, Mozgáskorlátozottak Állami Intézete, stb...) akik segítségével igyekszünk majd olyan oldalt és tanácsadói kört létrehozni ami valódi segítséget nyújt, ténylegesen felhasználható ötletekkel szolgál, nem csak a látványra ad.  A részletekről később beszámolunk itt illetve Facebook oldalunkon is! :)

Köszönet a nyakpántos adományozóknak,
hiszen segítségük nélkül ez a projekt sem valósulhatott volna meg!