Közlemény: Útjára indítjuk a Vak-Lárma rádióműsort

A Vak-Lárma rádióműsor első komolyabb "értekezletén".
Az Emberek Vagyunk Egyesület bemutatja a VAK-LÁRMA című országos terjesztésre szánt akadálymentes, integrálódást elősegítő rádióműsorát. 

Adásainkban hétről-hétre mindennapos, időnként különlegességnek számító témákat dolgozunk fel, ám koránt sem a megszokott módon, hiszen a fogyatékkal élő emberek nézetei nagy hangsúlyt kapnak. 

Igyekszünk minden műsorhoz egy vendéget hívni, aki az aktuális témában már jártas, és elmeséli, hogy saját fogyatékával milyen korlátokkal szembesül a mindennapokban és hogy milyen változást érez, vagy milyen változásokat szeretne.
 
A műsor rovatai színesítik majd az adásokat. Első ilyen az "Utca embere" rovat, ahol -értelem szerűen- az utca emberét kérdezzük, mit tud, mennyire tájékozott, vagy milyen tapasztalatai vannak az aktuális témáinkkal kapcsolatban.

Teret kap minden témakörben egy, a témában jártas szakértő álláspontja is, aki szakmai hozzáértésével segíti a tájékozódást, vagy a tisztábban látást pro és kontra. Ezen rovatunk címe: a "Szakértő válaszol"

A műsorban meg lesznek szólítva közkedvelt emberek, hírességek is, akik itt nem a legújabb fellépésükről, lemezszerződésükről beszélnek, hanem teljesen általános gondolataikat emelhetik ki néhány percben, az aktuális témában, a "Híresség válaszol" rovat keretein belül.

Fontosnak érezzük, hogy minél több hallgatóhoz eljussunk, hiszen úgy érezzük, műsorunk alaptémáját, az integrációt meg kell ismertetni az emberekkel, hogy hatást gyakoroljunk a társadalomra és kiterjesszük az esélyegyenlőség motívumait. 

Műsoraink hamarosan hallhatóak lesznek. Jelenleg is folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rádiókészülékhez és hallgatóhoz eljuthasson a Vak-Lárma!

Nulladik adásunk itt hallgatható meg:

www.studimax.hu