Segítség látássérülteknek fürdőszoba felújításban! 2 hónapjuk maradt!

A kép illusztráció
Egy látássérült család 2 hónapot kapott az önkormányzati vagyonkezelőtől, hogy rendbe rakja a penészedő, rossz állapotban levő Önkormányzati lakásban lévő fürdőszobát. Ketten élnek bent, egyikük teljesen vak, másikuk lát valamit de ez minimálisan, csak egyiküknek van munkája, korábban kényszerültek kölcsönt felvenni, azt is fizetni kell, de így a hétköznapi elengedhetetlen költések és a rezsi kifizetése után nem marad pénzük a fürdő javítására. Ám a 8. kerületi önkormányzat nem ad (egyelőre?) semmilyen segítséget, csak határidőt. Ezért most segítőket, támogatókat keresünk, akik segítenének. | Szükség lenne vizes burkolóra, festőre, talán asztalosra, egy kicsit akadálymentesíteni kellene a lakást. Aki ismer olyat vagy saját maga tud segíteni az kérem jelezze ezt az emberekegyesulet@gmail.com címen.
ANYAGI támogatás is nagyon jól jön a munkákhoz így aki akár csak 500 forinttal, de segíteni tudja az ügyet azt is megköszönjük.
OTP 11784009-21152229 (Emberek Vagyunk Egyesület)