Jól halad a Vak-Lárma előkészülete!

Jani és Márk az Utca emberét kérdezik
A Vak-Lárma rádió műsor, Magyarország első akadálymentes, és az integrálódást kiemelten elősegítő rádióműsora, melyet igyekszünk országos terjesztésben a hallgatók elé tárni. Természetesen nem csak lelkes csapatunk ötleteivel, de profi évtizedes tapasztalattal rendelkező rádiós szakemberek tanácsaival, támogatásával készítve. Nem bízzuk a véletlenre, hiszen a téma is fontos. Minden témában amit feldolgozunk, megvilágításba került látássérült és mozgásukban korlátozottak szemléletéből is. Igyekszünk az Ő látásmódjukat is bemutatni minden alkalommal, s bemutatni az egészséges embereknek, hogy nincs miért másként kezelni azokat akik sérülten születtek, vagy azzá váltak, hiszen Ők is, Mi is ugyanolyan tagjai (vagyunk) a társadalomnak. Egyenrangúság, Egyenjogúság, ezek a jelszavaink. Jelenleg már majdnem minden kész, a felvételeket megkezdtük, és nemsokára bemutatjuk bemutatkozó demónkat is, és első műsoraink is napvilágot látnak. Figyeljenek, nemsokára jövünk.

A képeken Márk, Jani, Zsolt és Szever Pál Tanár Úr láthatóak.
Rádiózás, és műsorkészítés, tervezés közben.