EGYESÜLETÜNK BEJEGYZÉSRE KERÜLT AZ ALÁBBI ADATOKKAL:

A civil szervezet neve:  Emberek Vagyunk Nonprofit Egyesület
A civil szervezet rövidített neve:  Emberek Vagyunk Egyesület
A civil szervezet székhelye:  1114. Bp. Bartók B. út 72 Fsz/4.
A civil szervezet formája és típusa:  Egyesület
A civil szervezet nyilvántartási száma:  01-02-0016105
Adószámunk:
18746453-1-43
Közösségi adószám:  HU18746453

Statisztikai számjel:  18746453-9499-528-01

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott oldalunkra! Régi vágyunk, hogy olyan megjelenéssel állhassunk az emberek elé, ami örömükre és a mi örömünkre is szolgál! Szerencsére lehetőségünk van olyasmivel foglalkozni ami nekünk is jó és másoknak is öröm, segítség lehet!
Egyesületünk 3 fő tevékenységgel rendelkezik és számos kisebb ám semmiképpen sem kevésbé fontossal, melyek folyamatosan bővülnek. A kiemelt törődést igénylő gyermekekkel való foglalkozás, a hétköznapok menedzselése és az idősgondozáson túl nagy figyelmet fordítunk például a vakok és gyengén látók valamint a mozgáskorlátozottak megsegítésére is, hiszen ilyen tagokkal is rendelkezik egyesületünk! Fontos továbbá a
játszóterek és szabadidős helyek tisztaságára és karbantartására fordított energia, de ugyanilyen fontos tevékenységünk az KRESZ és közlekedési szabályok tudásának bővítése az utca emberei számára, hisz gyakran a gyalogos, vagy kerékpáros sem tudja mit kell figyelnie. Tevékenységünk szerteágazó és mindenhol a segítő szándék vezérli. Egyesületünk jelenleg az hivatalos megalakulás fázisában jár. Ami azt illeti kicsit tartunk is a bürokrácia útvesztőitől (s ha már itt tartunk szeretnénk ebben is segíteni kiigazodni a rászorulóknak) hiszen ez mindig kalandos kishazánkban, de reméljük a legjobbakat és a bejegyzés után teljes erővel tudunk majd dolgozni.

Köszönjük, hogy nálunk jár, térjen vissza később is, és kövesse figyelemmel projektjeink megvalósulását egy szebb, barátságosabb, egészségesebb és tisztább élet lehetőségéhez!

Üdvözlettel:
eve_logo2.PNG


RÉSZÜNKRE IS JÓTÉKONYKODNAK FACEBOOK CSOPORTOK:
Nehéz felsorolni, de megpróbáljuk:  Fiat Multipla, VW Golf2, VW,  BMW E30, Honda, Fiat, (...) internetes csoportokban rendeztek jótékonysági vásárt a részünkre. A fent említett márkák, számukra kedves autóik mintájával ellátott nyakpántos, nyakba akaszthatós kulcstartókat készítenek, és "értékesítenek", mely segítséggel minket támogatnak majd. Nagy segítség ez számunkra, s mi a bevételeket, ajándékokat, támogatásokat természetesen továbbítjuk majd azoknak a Kiemelt Törődést Igénylő srácoknak és lányoknak akiket segíteni igyekszünk.  Autósklubok, sportcsapatok, és más csoportok is érdeklődtek már, miként tudnának segíteni a fenti lehetőséggel egyesületünknek. Részletekért keressetek fel minket elérhetőségeink valamelyikén.  A jogerőre emelkedésig tájékoztatást adunk.